‚Č° Menu
Urang ngabagéakeun sagala rojonganHalo dears, dina allesistenergie.net kami henteu nawiskeun langganan atanapi kontén anu mayar. Malah sabalikna. Kusabab kamerdikaan kami dina nyebarkeun inpormasi ngeunaan prosés hudang ayeuna, kami nyayogikeun sadaya kontén kami pikeun anjeun leres-leres gratis. Nu geus salawasna geus kasus na bakal salawasna jadi kasus nu bener.

Dina kontéks ieu, urang ngabiayaan diri urang sorangan utamana ngaliwatan iklan, nyaéta iklan Google (Adsense). Tangtosna, ieu sering mangrupikeun usaha anu serius, sabab kusabab sénsor Internét anu terus ningkat (Konon "warta palsu" - suprési eusi sistem-kritis jeung bebeneran-nétélakeun), eusi urang mindeng dihukum, hasilna karugian beurat pikeun urang. Tapi, kaayaan ieu henteu ngahalangan urang pikeun terus nganyatakeun pendapat urang sareng urang bakal teras-terasan ngalaksanakeun jalan urang. Kami bakal teras-terasan damel pikeun dunya emas gratis sareng, di luhur sadayana.

Kusabab ieu, kami og√© resep kana dukungan ti luar. Dina kont√©ks ieu, kami parantos nampi dukungan ti anjeun sababaraha kali dina jaman baheula. Artikel kami salawasna rajin dibagikeun, resep, commented on sarta eusi kami salawasna ngaapresiasi ku anjeun. Dina cara anu sami, kami parantos nampi seueur pesen anu sa√© ti anjeun sareng bagja nampi seueur eupan balik anu positif. Tapi upami anjeun hoyong ngadukung kami langkung seueur, maka anjeun wilujeng sumping kalayan dukungan kauangan anu alit. ūüôā

Sumbangan via PayPal
Jumlah dealer: XSSZTUD663HAG
Alamat surélék: allesistenergie@gmail.com

Tombol nyumbang

Sumbangan ku mindahkeun bank
DE43 3205 0000 0002 2866 31 / Sparkasse Krefeld / BIC: SPKRDE33XXX

 

Kalayan unggal pangrojong anjeun nguatkeun pangrop√©a salajengna tina sadayana nya√©ta tanaga, padamelan sapopo√© sareng di luhur sadayana kamerdikaan kauangan. ūüôā

Kalayan ieu dina pikiran, kami hoyong hatur nuhun sateuacanna sareng miharep anjeun ngan anu pangsaéna. Tetep sehat, bagja sareng hirup rukun. ♥♥♥

Hatur nuhun ti dasar hate urang :)