≡ Menu

Énergi poean ayeuna | Fase bulan, apdet frekuensi & seueur deui

tanaga sapopoé

Kalayan énergi poean dinten ayeuna tanggal 22 Juni 2024, urang utamina kapangaruhan ku pangaruh bulan purnama dina tanda zodiak Capricorn, anu dina gilirannana dilawan ku panonpoé dina tanda zodiak Kanker. Ku sabab kitu, campuran énergi husus ngahontal kami, nu di hiji sisi speaks pisan kuat kana akar na dahi chakra urang, tapi disebutkeun ogé presents kami kalawan tantangan hébat. ...

tanaga sapopoé

Énergi poéan dinten ieu tanggal 20 Juni 2024 nyandak urang langsung kana salah sahiji dinten anu paling energetically caang taun, sabab dinten ieu pisan kuat sarta, utamana, penyembuhan solstice usum panas ngahontal urang. solstice usum panas (Litéa), anu ogé ngagambarkeun awal astronomi usum panas sareng ku sabab éta lengkep ngawanohkeun usum panas (alam diaktipkeun), dianggap paling caang ...

tanaga sapopoé

Kalayan énergi poean dinten ayeuna tanggal 09 Mei 2024, urang ngahontal, dina hiji sisi, pangaruh anu tetep tina bulan kamari kamari, anu, digabungkeun sareng panonpoé Taurus, masihan kami sareng terus masihan kami kualitas anu luar biasa. Énergi Taurus ganda ieu ngamungkinkeun urang janten akar jero. Sagalana dirancang pikeun align kalawan wirahma alam urang. Di sisi anu sanés, aya kualitas énergi anu umumna khusus sabab ieu mangrupikeun dinten Ascension Day. ...

tanaga sapopoé

Kalayan énergi poean dinten ayeuna tanggal 08 Mei 2024, énergi bulan anyar khusus ngahontal urang (tabuh 05:23 am), sabab bulan anyar ayeuna aya dina tanda zodiak Taurus sareng langsung sabalikna nyaéta panonpoé, anu ogé aya dina tanda zodiak Taurus. Ku kituna kualitas dinten ieu hadir kalawan pangaruh pisan grounding. Hal-hal anu ayeuna urang laksanakeun, sapertos proyék énggal atanapi umumna manifestasi struktur énggal, tiasa handapeun énergi rasi ieu ...

tanaga sapopoé

Kalayan énergi poéan dinten ayeuna dina 06 Mei 2024, di hiji sisi, pangaruh Matahari Taurus terus dugi ka urang, dimana urang tiasa damel pinuh ku katekunan sareng katekunan dina ngawujudkeun mahluk urang sorangan, sareng di sisi sanésna, énergi bulan waning, anu bakal dina poé datang, janten tepat, bakal ngakibatkeun bulan anyar dina tanda zodiak Taurus on 08 Méi. ...

tanaga sapopoé

Énergi poéan dinten ieu dina 01 Méi 2024 bakal ngiringan dina bulan katilu sareng terakhir musim semi. Ieu brings kami ka bulan kasuburan, cinta jeung utamana blossoming. Alam lengkep hudang tina sare anu jero, kembang tina rupa-rupa pepelakan némbongan sareng laun-laun sababaraha buah beri malah mimiti ngabentuk. Ajengan, sahenteuna sajauh anu namina, tiasa disusud deui ka Déwi Maia, ...

tanaga sapopoé

Kalayan énergi poean dinten ayeuna tanggal 30 April 2024, pangaruh ahir April dugi ka urang sareng urang badé lebet kana bulan semi katilu sareng akhir bulan Méi. Ieu ngandung harti yén bulan robah April, nu éta rada tangtangan dina rasa truest kecap alatan Scorpio Super Bulan Purnama, datang ka tungtung jeung urang ngaléngkah ka bulan warmer. ...

tanaga sapopoé

Kalayan énergi poean dinten ayeuna tanggal 25 April 2024, urang, di hiji sisi, ngalaman pangaruh anu tetep tina bulan purnama kamari dina tanda zodiak Scorpio (bulan purnama super), anu ogé bakal gaduh pangaruh anu ageung dina dinten-dinten anu bakal datang. deukeutna husus ka bumi (sistem énergi kami kajawab di jero). Di sisi anu sanés, Mercury janten langsung deui dina tanda zodiak Aries, ...

tanaga sapopoé

Kalayan énergi poean dinten ayeuna tanggal 24 April 2024, pangaruh bulan purnama super kuat dina tanda zodiak Scorpio ngahontal urang. Puncakna lumangsung dina 01:49 am, tapi sapopoe masih dibarengan ku kualitas énergi anu kuat pisan, sapertos anu katingali dina sababaraha dinten katukang. Barina ogé, purnama umumna pisan sengit ...

tanaga sapopoé

Énergi poéan poé ieu tanggal 08 April 2024 bakal utamana dibentuk ku pangaruh anu kacida magisna tina samagaha panonpoé total, anu bakal lumangsung, sahenteuna di Éropa Tengah, ti 17:42 p.m. ka 22:52 p.m. Jam 20:17 p.m. samagaha panonpoé maksimum lumangsung, nyaéta momen totalitas. Ku kituna dinten ieu brings kami kualitas énergi anu kakuatan gede pisan. Tangtu hiji impending éta ...